Colaboratori foto-make up-aranjamente florale

COSMIN FLORESCU – photography

 

Sa cream impreuna momente memorabile! Fotografiile mele sunt rezultatul pasiunii si al entuziasmului pe care sunt convins ca il impartim in ceea ceea ce priveste acest moment unic din viata voastra. Imi doresc ca fotografiile sa va reprezinte, sa spuna povestea voastra, unica, inegalabila si intima.

cosmin florescu

 

detalii in oferta…

 

portofoliu | facebook

ADINA DUMITRESCU – photography

 

Fun. Fabulous. Fearless !
Te regasesti in oricare din cele 3 cuvinte? Contacteaza-ne, si vom vedea care se potriveste nuntii tale
Poate sunt 2 cuvinte care te definesc…
Dar daca te regasesti in toate trei, esti mireasa mea ideala! Cand bem o cafea impreuna?

cu drag, adina

 

detalii in oferta…

 

portofoliu | site-ul nostru | facebook

O zi de mai – aranjamente florale

 

Cred ca florile mele vorbesc cel mai bine despre mine. Fiecare aranjament pe care il fac este o dedicatie pentru cei carora le este adresat, ca o semnatura cu mult suflet. Pasiunea mea pentru flori are frumusetea tineretii si vigoarea noilor inceputuri. Imi doresc ca in amintirea tinerilor care isi incep viata impreuna sau a parintilor care se bucura de binecuvantarea divina a copiilor lor sa ramana si
florile mele.

nadia topfer

 
 

detalii in oferta

 

portofoliu | facebook | site-ul meu

Irina Anca Paun – makeup

 

Machiajul este pentru mine combinatia optima de texturi, forme, culori in armonie cu trasaturile modelului incat sa subliniez elementele ce ofera unicitate persoanei si in acelasi timp sa estompez micile imprfectiuni ca in final sa fie o transformare vizibila, dar naturala.
Proiectele la care am participat cuprind prezentari de moda Lashez, Atelierul de Haine, “Extravagance” – Eva NEagoe, colaborari pentru editoriale cu revista Glamour Romania, videoclip Smiley si diferite make-upuri pentru evenimente speciale.

irina paun

 
 

detalii in oferta

 

portofoliu | facebook | site-ul meu